Computer geeft geen beeld

Datum van publicatie: 03.03.2021

Hoe los ik de 'no input' melding van mijn monitor op? Antivirussoftware van derden verwijderen: Meld u aan bij Windows in de veilige modus Ga naar de sectie met de naam 'Vanaf een zwart of leeg scherm'.

Als één van deze onderdelen kapot is of slecht functioneert, veroorzaakt dat de 'no signal' melding op je beeldscherm. Dit heeft geholpen bij mij. Heb was uiteindelijk opgelost door de powerknop lang in te drukken, tot ik een soort klikje hoorde. De pc werkt, de lampjes branden, de speaker is stil. Extra monitor aansluiten op uw laptop.

Tevens heeft u nu uitgesloten of het probleem aan de hardware lag. Advies over monitoren. Selecteer de antivirussoftware van derden die u wilt verwijderen en selecteer verwijderen en wacht totdat de software is verwijderd. Na korte tijd zullen de kroatie fly drive gaan branden en kun je het computer geeft geen beeld gebruiken.

Sverige - Svenska. Slovenija - Slovenina.

Geen nood. Druk op een willekeurige toets om het beeldscherm weer te activeren.

Stap 1: De voeding controleren

Stap 1: De voeding controleren Koppel de videokabel los van de monitor en zorg ervoor dat het netsnoer van de monitor is aangesloten op een stopcontact. Weet je zeker dat het apparaat aan staat? Sluit de monitor opnieuw aan nadat u eventuele gebogen pinnen recht hebt gemaakt en zorg ervoor dat de videokabel goed is aangesloten.

Laatst bijgewerkt: 25 mrt. Selecteer een account en meld uzelf aan. Actie 3: Actie 3: Antivirussoftware van derden verwijderen Van bepaalde antivirussoftware van derden is bekend dat deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt.

Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en vervolgens op de achtergrond uitgevoerd.

Als u geen extra monitor hebt, sluit het snoer opnieuw aan en schakel de computer geeft geen beeld vervolgens in? Controleer of er spanning op het stopcontact staat, computer geeft geen beeld. South Africa - English. Het kan zijn dat er een schermbeveiliging aanwezig op het beeldscherm De screensaver. Het probleem kan niet worden opgelost met probleemoplossing.

Als u een flat-panel LCD-monitor hebt, moet u de computer tijdelijk verbinden met de monitor van een vriend om problemen op te loss.

Tip 1: Controleer je videokabel

Meestal is dit een Fn toets links onderaan. U kunt het volgende proberen. Puerto Rico - Español. Na korte tijd zullen de controlelampjes gaan branden en kun je het apparaat gebruiken.

Bezig met laden. Actie 2: Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten Als er inhoud of een cursor op het zwarte of lege scherm staat, probeer dan het Windows Verkenner-proces opnieuw computer geeft geen beeld starten.

Dat is veel geld maar de aanschaf van een nieuwe laptop is waarschijnlijk duurder. Geen beeld vaste computer. Zuidoost Azi en Oceani. FAQ: Mijn pc geeft geen beeld Steeds vaker kom ik topics tegen waarin mensen aangeven dat de computer geen beeld meer geeft!

Wat heb je nodig?

In het geval van de Lenovo is het een kwestie van netspanning er af, batterij voor 30 sec losmaken. Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm Controleer het volgende voordat u de stappen in dit document volgt:.

Ireland - English.

  • Als u de ventilator van de computer hoort draaien en lampjes op de computer ziet, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de videokabelverbinding of door de monitor.
  • In het geval van de Lenovo is het een kwestie van netspanning er af, batterij voor 30 sec losmaken.
  • Perú - Español.
  • Actie 5: Controleer of Windows 10 ondersteuning biedt voor uw grafische kaart De beste manier om te bepalen of er een probleem is met uw grafische kaart, is door naar de website van de fabrikant van uw grafische kaart te gaan en te zoeken naar het nieuwste en meest compatibele stuurprogramma voor grafische kaarten voor Windows

Even contact opnemen met de producent van hardware. Canada - Franais. Tenminste, bij Windows 8. Controleer of er spanning op het stopcontact aanwezig is. We gaan ervan uit dat de Windows computer geeft geen beeld of laptop aan staat. Als er een bericht wordt weergegeven, werkt de monitor en heeft het probleem te maken met het videosignaal.

Peter Den Gamer zei:. Geen nood. Schakel de monitor uit en vervolgens weer in terwijl de computer aan is om te kijken of u beeldweergave krijgt.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

Zie je de bureaublad achtergrond? Ísland - Íslenska. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer.

Controleer ook of de net snoer is aangesloten bij zowel de pc als het beeldscherm zelf. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Meld u opnieuw aan om door te gaan Aanmelden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: