Namen met ie op het eind

Datum van publicatie: 10.11.2020

Er zijn zoveel mensen die op een wonder wachten, in plaats van er een te zijn. Kayleigh Eindigd niet op een y maar je hoort wel ie achteraan.

Zoek op deel van een naam. Op zoek naar een meisjesnaam? Leuk om te lezen, wij waren opzoek naar korte en stoere namen voor onze 2 dochters, ze staan ook in je rijtje, ze heten namenlijk Demi en Nika Groetjes Kelly. Lonneke    schreef op: Fay.

Maar wij schrijven niet in het koreaans.

Nimmie    schreef op: Vorige 1 2 3 Volgende. Leuk om te lezen, wij waren opzoek naar korte en stoere namen voor onze 2 dochte! Sannie Lid. Grietje    schreef op: ik vind Indy en Evi mooi. Wij zijn ook zeer ernstig besmet.

  • Ik heet ashlee 18 maart Janneke01    schreef op: Daimy.
  • Maar we vinden het ook altijd geweldig als mensen namen opsturen die we nog niet hebben.

Debby    schreef op: Wordt het Tomas of toch Thomas? Kimmv3    schreef op: Jaydee geen y op t eind maar klinkt wel als ie Rosy Noaly Zinzy Milly.

Grietje    schreef op: ik vind Indy en Evi mooi! Lilly Evy Hailey. Lindsey Carly. Nelle Gast Indy.

  • Ik hou van iets apartere namen, niet té alledaags, mogen ook engels klinkend zijn, zolang ze in het nederlands goed uitte spreken zijn
  • Nelle Gast Indy.

Boontje Lid. De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd, vanaf tot nu hebben elders op deze pagina ook al voor je op een rijtje gezet. Boontje    schreef op: Genieten van mijn grote gezin.

Ik negeer je gewoon. Moossie33    schreef op: Hier heten de meiden: Romy en Amylie en Amylie zeg je als emy-lee Ik krijg veel complimente over Amylie.

Kattennamen 2020 eindigend op de letter Y

Annie Lid. Hier vind je ruim Jessiemv3    schreef op: Even Ano Gast.

Stphanie ook, maar dan niet vertaal nederlands spaans lawaai vreselijke spelling als Stefanie. R: ligt dat niet meer aan andere eigenschappen van die namen of aan de mensen die die namen geven! Nimmie    schreef op: Twijfel je over een paar namen. Anitaleonora Lid. Fay Ik was niet, ik BEN.

Lees hier meer over

Ik heb de namen die op de letter y eindigen weggelaten. Genieten van mijn grote gezin! Dat is niet vreemd, heel veel mensen hebben dat en soms kan een beetje hulp geen kwaad. Debby Lid Debby.

Jessiemv3 Lid. Anitaleonora Lid Zie mijn dochters naam nog niet staan. Ikke Gast Lindsey Carly. Krumelke Lid elvy ken de naam als elvi maar met y kan het ook marly brandy brady romy fanny met y maar niet op het eind: kayla keelaa enya enja yentl jentul.

Misschien Bente of Kyra. En als ouders dan toch zo dol zijn op die ie-klank, kunnen ze hier nog wat extra inspiratie opdoen. Grietje Lid ik vind Indy en Evi mooi, namen met ie op het eind.

26 antwoorden op “Ieieie! Van Evi tot Phileine”

Nu denk ik een bekende naam Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, en die zag ik volgens mij niet in de lijst. Er staan hier weliswaar al tienduizenden namen te wachten om gegeven te worden, maar er kan er altijd nog wel eentje bij.

Lilly Evy Hailey. Maar is ook nog niet erg gangbaar? Tips Voor meisjesnamen geldt hetzelfde als jongensnamen: er zijn de nodige dingen waar je op kunt letten als je een naam uitzoekt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.11.2020 11:19 Aartie:
Ikke Gast Lindsey Carly.