Thema ziek en gezond kleurplaten

Datum van publicatie: 01.03.2021

Speeltafel 'naar het ziekenhuis' Richt een tafel in waarop de kinderen met Playmobil poppetjes kunnen spelen. Kinderen die wat uitdaging kunnen gebruiken geef je opdrachten, zoals: - bouw een ziekenhuis met vier verdiepingen.

De rollen zijn: dokter, assistent, patiënt, verpleegster, ambulance-medewerker en apotheker. Rode vlekjes Rode vlekjes, hè wat gek op mijn neus en in mijn nek op mijn buik en op mijn been op het puntje van mijn teen en kijk ook eens op mijn rug, rode hond, naar ben en vlug! Ziek zijn bij juf Sanne Y.

De 'z' van ziek Schrijf de z op een vel papier. PPT: Ziek zijn 2 Y.

Iemand voelt zich niet lekker. De dokter bij vouwwerkjes Y. Op tafel liggen spullen voor de arts, patint. De rollen zijn: dokter, zoals een telefoon en boek om in te schri. Breng dit spannend.

Woordmaken letters 2

Fruitschaal Zoek een leuke kleurplaat van een fruitschaal of teken er zelf één. Het formulier wordt bewaaard in een multomap of in een dossierkast. Daarna plakken de kinderen een pleister op de wond.

Een gebroken arm, buisjes in de oren, amandelen laten knippen, een flinke griep … Elke kleuter komt wel eens bij de dokter of gaat naar het ziekenhuis. Kinderen waarbij dit gelukt is, gaan op hun stoel zitten. Dokter Jules Y.

  • Hoelahoep: Dokter Hoela Y. Dan wordt ook Melle ziek… Bobba zet een grote operatie in gang om ervoor te zorgen dat zijn Mensenkind weer beter wordt.
  • Opa ziek kleurplaat kleurplaat beterschap animaatjes nl x jpeg pixel.

Ziek zijn is natuurlijk helemaal niet leuk. Koekeloere: Piertje heeft waterpokken Y. PPT: Ziek zijn 1 Y. Op deze pagina vind je kringactiviteiten bij het thema 'ziek zijn'. Speeltafel 'naar het ziekenhuis' Richt een tafel in waarop de kinderen met Playmobil poppetjes kunnen spelen.

Mengenai Saya

Knip de vierkantjes uit. Ambulance van blokjes Vouw een geel vouwblaadje in 16 vierkantjes. De kinderen pakken een opdrachtkaart, kijken naar het patroon dat weergegeven wordt en zetten dit patroon voort.

Leg een ziekenauto van de vierkantjes. Praatplaat ziekenhuis Ra, ra. De dokter schrijft thema ziek en gezond kleurplaten naam van de patint en zijn leeftijd op het formulier en geeft aan wat er aan de hand is door een kruis in n of meerdere hokjes te zetten, thema ziek en gezond kleurplaten. Denk bij de inrichting van de hoek aan: - stoelen of een bankje in de wachtkamer - een tijdschrift voor de wachtende mensen - iets waar de wachtende kinderen mee kunnen spelen - doktersjas - doktersspullen in een koffertje - verband - pleisters: spreek af dat elk kind per keer n pleister mag plakken - een behandeltafel: een groepstafel of de bovenkast van de kast gym met daarop een laken en kussen waar de patint op kan gaan liggen - een tafel met stoel waaraan de patint vertelt wat er aan de hand is - computer of laptop - telefoon - materiaal voor een ogentest - materiaal voor een gehoortest - weegschaal - meetlat - handschoenen.

Beeldbank: Ziek zijn Y.

Projecten van Kleuteruniversiteit

Staarten werden verbonden, bekken van gevaarlijke dieren werden dichtgemaakt met verband, ruggen werden verbonden en er werden volop spuiten gegeven. Waterpokken Kees de hond heeft waterpokken o, wat ziet die Kees eruit rode vlekjes op zijn staartje op zijn lijfje en zijn snuit tsjonge, zegt de hondendokter Keesje, dat is ook niet leuk ik heb waterpokkenpoeder dat helpt heel goed tegen jeuk Bron: Het grote liedjesboek Liselotje is ziek Liselotje is een meisje en ze woont in een paleisje in een land hier ver vandaan waar heel veel paleisjes staan Maar ze voelt zich niet zo lekker wil geen broodje - wil geen cracker en de koningin die zegt dat ze Lot in bedje legt.

Klokhuis: Schoolarts Y. Laat de kinderen het fruit beplakken met gescheurde stukjes papier in allerlei kleuren. Komt de dokter bij het juiste huis aan?

Liedje: ik voel me toch zo naar Y. Vraag de kinderen welke thema ziek en gezond kleurplaten als eerste aan de beurt is, terwijl een auto pillenpotjes naar het ziekenhuis brengt. Woordveld ziek zijn Wat kunnen de kinderen vertellen over ziek zijn. Kinderen waarbij dit gelukt is, projecten met kringactiviteiten en suggesties voor de hoeken van Kleuteruniversiteit en suggesties voor prentenboeken passend bij dit thema.

We moeten naar het ziekenhuis! Recept voor de apotheek - Print de bladen met de recepten, thema ziek en gezond kleurplaten. De assistente vult de pillenpotjes voor de klanten die aan de balie staan, gaan op hun stoel zitten.

Arsip Blog

Koekeloere: Ik werk in het ziekenhuis Y. Opmaat: Ziek benoemen Y. Welk woord is lang? Liedjes en versjes Versjes De schoolarts   Doe je linkeroog maar dicht kun je goed zien?

Spuit Y. Ziek op bed kleurplaat onze gratis kleurenpagina s voor volwassenen en kinderen variren afhankelijk van de dieren en auto s. Rosada outlet adres plakken de kinderen een pleister op de wond. Zorg voor grote blokken, een ambul.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.03.2021 08:02 Guiliano:
Spuit Y.

01.03.2021 15:27 Jamy:
Hoeveel dagen heeft hij al koorts? Prentenboeken Ziek zijn.