Witte herder pups te koop

Datum van publicatie: 04.03.2021

Het zijn zeer gevoelige honden. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een eveneens raszuivere Akita Inu.

Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

In Amerika en Canada bleef men de witte kleur wel waarderen, er ontstond zelfs een speciaal fokprogramma. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Uw e-mailadres:. Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herd

Zwitserse Witte Herder pups te koop. Wat moet ik weten over een bordercollie? Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Zwitserse Witte Herder pups te koop? De vacht van beide soorten is in principe makkelijk te verzorgen! Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt? Zwitserse Witte Herder pups.

Soms kan je een hond uit een asiel redden.

Over de Zwitserse Witte Herder

Hondensporten zoals fly-ball en behendigheid zijn zeker een optie. U kunt zich nog aanmelden voor de wachtlijst Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen. De pups zijn gesocialiseerd , met andere honden en mensen. Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn.

Lieve Zwitserse witte herder reu Geboren op 7 maart Mogen het nest verlaten Ouders zijn lieve en sociale honden die super lief zijn witte herder pups te koop kinderen. Restaurant ibis amsterdam airport en verzorging.

Zwitserse Witte Herder pups. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Lieve Zwitserse witte herder reu Geboren op 7 maart Mogen het nest verlaten Ouders zijn lieve en sociale honden die super lief zijn voor kinderen.

Later ging de kleur toch een rol spelen en werden witte Duitse Herders uit de fok gehaald binnen Europa. Witte of Zwitserse herder pups nieuw nestje. Allerlei soorten tekstborden, groot assortiment en snelle levertijd.

Met de nakomelingen van deze reu ingeschreven in het Zwitserse Stamboek LOS- Livre des origines Suisse  evenals de nakomelingen van andere Witte Herders, gemporteerd uit Amerika en Ca.

Zwitserse witte herder pups. Nieuwste puppy advertenties:? Er zijn nog teefjes en witte herder pups te koop beschikbaar. Ze werken ook graag en zijn zeer intelligent.

Bekijk hier fokkerprofielen

Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart Mogen vanaf 2 mei het nest verlaten Ouders zijn lieve en Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig. Katten te koop Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Wij zijn Ilse en Kim de Veer. Het ideale baasje voor een bordercollie heeft ervaring met honden, is sportief en traint de hond met zachte hand.

Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan  kwaliteitsmerken, witte herder pups te koop. U kunt zich nog aanmelden voor de wachtlijst Hou er wel rekening mee dat je uw stem niet te hard verheft.

Bent u van plan om een Zwitserse Witte Herder pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Ben ik het ideale baasje voor een Duitse herder. De schouderhoogte van een volwassen reu ligt tussen 60 en 65 cm.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

De Zwitserse Witte Herder kan natuurlijk maar één kleur hebben en dat is wit. In het begin van de 19e eeuw werden zij niet gefokt op basis van kleur, want de nadruk lag op de gebruikswaarde. Vorige

In Amerika en Canada bleef men de witte kleur wel waarderen, witte herder pups te koop, er ontstond zelfs een speciaal fokprogramma. Origine van onze pups: Het nestje Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd!

Op aanvraag. Je moet zijn vacht regelmatig borstelen en geen probleem hebben met vaak stofzuigen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 22:57 Abdelghani:
Waar vind ik een hond uit de groep herders en veedrijvers? Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag op afspraak Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u.

04.03.2021 11:06 Wissal:
Uw e-mailadres:. Home Dieren en Toebehoren   Honden Herdershonden en Veedrijvers   3 resultaten   voor 'witte herder pups'.