Haar lichter maken met honing en citroen

Datum van publicatie: 03.03.2021

Dit is de inspiratie voor een kort kapsel die je nodig hebt. Roer tot je een soort pasta krijgt die niet te dun is, maar ook zeker niet te dik. Plan vooruit, want bij veel van deze methoden zul je een nachtje moeten wachten of heb je veel tijd nodig.

Doe een beetje in je haar, en spoel het uit als het is ingetrokken. Dan is de Curly Girl methode misschien iets voor jou. Alle Voeding Biologisch en genetisch gemanipuleerd voedsel Gewichtsverlies Gezonde diëten Mediterraans dieet Ontgiftingsdiëten Voedingswaarde.

Geleidelijk aan zal je haar steeds lichter worden. Daarbij heb je ook honing soorten die een antibacteriële werking hebben en helpen tegen een geïrriteerde hoofd huid.

Laat de thee trekken en daarna afkoelen. Maak eerst thee met de kamillebloemen of  theezakjes.

Laat het minstens 2 uur intrekken! Afbeelding valt onder copyright. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, haar lichter maken met honing en citroen. Door de combinatie van het citroensap en de natuurlijke stralen van de zon zal je haar lichter worden? Ga minstens een half uur in de zon zitten en laat de kamille zijn werk doen? Opgelet:  Niet geschikt voor mensen met donker haar.

1. Kamillespoeling om je haar lichter te maken

Maar honing is ook fijn voor je haar en huid; als haarmasker of gezichtsmasker. Bier is niet alleen verzorgend voor je haar, maar kan er ook voor zorgen dat je haar een tint lichter wordt. Breng het mengsel aan op je haar. Groetjes Rachel. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Schrijf een reactie. Bron: Wiki How! De volgende stap. Door het bezoek aan deze site, is het enzym glucose-oxidase volledig verdwenen. DIY   Lifestyle. Als de honing verhit is geweest, aanvaardt u het gebruik van cookies.

Spoel je haar met de thee. Gebruik de conditioner na elke wasbeurt.

Berichtnavigatie

Ook dit middeltje wordt geactiveerd door warmte, dus ga lekker in de zon zitten of gebruik een föhn. Bier is niet alleen verzorgend voor je haar, maar kan er ook voor zorgen dat je haar een tint lichter wordt. En hoe pas je deze methode het beste toe?

Deze tips zijn ideaal voor een sunkissed hairlook n ook nog eens lekker voedend voor je haar. Dus we gaan andere ingredinten toevoegen, die naast je haar lichter en helderder maken, honing. Dan is de Curly Girl methode misschien iets voor jou.

Haar oplichten tip 1:  Nodig: olijfol. Ze gaan er dan van…. Dat is nu verleden tijd.

Bruin haar lichter maken met kaneel

Kamille werkt uitstekend op blond en lichtbruin haar. Een onderkin, wat voor veel mensen nogal onooglijk is, is het resultaat van de ophoping van vet in de hals. Indien je conditioner gebruikt, kan je het een nachtje laten zitten.

Honingconditioner voor het onderhoud. Skip to content. Masseer het mengsel in op je haar en zorg dat alles bedekt is. Login op Girlscene. Medeauteur door 24 bijdragers Gemeenschap van administrators, of was het op de gebruikelijke manier als je vindt dat het niet prettig aanvoelt, proeflezers en specialisten.

Breng deze vloeistof aan op vochtig haar met een sprayfles. Laat het een half uur tot maximaal twee uur intrekken en spoel het daarna goed uit.

Volgend artikel:

Breng het mengsel op je haar aan. Blijf de honing over je haar gieten totdat je hele haar bedekt is. Ongeveer twee keer per week is voldoende.

Door de honing echter een nacht in je haar te laten zitten zal het een stuk lichter worden. Was het daarna met een hydraterende shampoo en behandel het met conditioner. Honing is lekker voor in de thee, als vervanging voor suiker of als beleg op brood.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: