Kpn veilig op tablet

Datum van publicatie: 22.11.2020

Op de KPN Veilig beheerpagina kun je de naam van je apparaten aanpassen om ze van elkaar te kunnen onderscheiden. Kies [Applicaties weergeven]. Schadelijke websites worden automatisch geweerd en zoekresultaten gefilterd op geweld, seks en grof taalgebruik.

Verwijder daarom eerst je huidige beveiligingsprogramma, voordat je KPN Veilig op je apparaat installeert. Als je Android-apparaat bent kwijt is of is gestolen, kun je op afstand een beveiligingsopdracht verzenden vanaf een ander apparaat zolang je bent aangemeld bij KPN Veilig , om het volgende te doen: - Je apparaat vergrendelen alleen Android , of - Alle bestanden en apps alleen Android op je apparaat wissen.

Het bedrijf heeft een Lab waar technologieën worden ontwikkeld die de veiligheid en privacy van klanten in de digitale wereld waarborgen. Kies [Anti-diefstal] in het menu. KPN Veilig op Android verwijderen. Op die manier kun je nog eens 10 extra apparaten beveiligen.

These services are mainly used for the House rules? Installeer de app op je apparaat Je logt na het kpn veilig op tablet 1 keer in met je Mijn Telfort gebruikersnaam en wachtwoord. Privacy van applicatie. You can also see how many licenses you have left to secure other devices with the KPN Safe antivirus. Klik op [Nu scannen]. More by KPN See more.

Follow the following 3 steps for installation: 1. Bankierbeveiliging wist standaard alle gegevens van het klembord als je sessie met Bankierbeveiliging eindigt, om je privacy te waarborgen. KPN Veilig is an antivirus program for your tablet and smartphone.
  • Ouderlijk toezicht.
  • Wat is de Zoeker Finder functie.

De beschrijving van KPN Veilig

Vind je apparaten Met de Finder functie vind je verloren of gestolen apparaten weer terug. Open KPN Veilig 2. Met Zoeker kun je het volgende:. Voor mobiele apps maak je gebruik van de browser in KPN Veilig. Klik op [Installeren].

Ga naar Mijn Telfort.

  • Nu heb je je abonnement op Telfort Veilig stopgezet.
  • Lees meer over phishing. Met Zoeker kun je het volgende:.

Deze instructie bestaat uit 10 stappen en duurt ongeveer 6 minuten. Pas de instellingen aan Via veilig. Klik hieronder om de installatie te beginnen. Schakel apparaaatbeheerder in Om je apparaat op jouw verzoek te kunnen vergrendelen of wissen, heeft de antidiefstal functionaliteit van KPN Veilig apparaatbeheerdersrechten nodig. Schadelijke websites worden automatisch geweerd en zoekresultaten gefilterd op geweld, seks en grof taalgebruik.

Groene meldingen zijn ok, kpn veilig op tablet, oranje meldingen geven aan dat een functie is uitgeschakeld. Het installeren is heel simpel, ook met weinig allemaal bedankt voor jullie felicitaties.

Hoe werkt Telfort Veilig?

Installeer de app op je apparaat Je logt na het installeren 1 keer in met je Mijn Telfort gebruikersnaam en wachtwoord. Privacy bescherming. Note: This app uses the Device Administrator permission. Telfort Veilig is een compleet beveiligingspakket waarmee je makkelijk jouw computer, tablet en smartphone tegen virussen, spyware en andere internetgevaren beschermt.

Daarnaast kan je apparaat langzamer gaan werken. Alleen als je Bankierbeveiliging inschakelt zijn je online bankiersessie en transacties beschermd!

KPN Veilig beschermt je tegen schadelijke websites wanneer Browserbescherming is ingeschakeld. Hoe weet ik of KPN Veilig op mijn apparaat werkt. Onderwerpen die met veilig online te maken hebben Veilig online met KPN Wij zorgen dat je gegevens en apparaten veilig en beschermd verbonden zijn met het internet, kpn veilig op tablet.

KPN Veilig op Android installeren

KPN veilig is gebaseerd op de beveiligingssoftware van F-Secure. Veilig online KPN Veilig zorgt dat jij veilig kunt browsen, bankieren en online winkelen. Voor het installeren van KPN Veilig gelden de volgende voorwaarden: Je hebt een apparaat met besturingssysteem Android 6.

Klik dan op 'Wijziging bevestigen'. Nu gratis aanmaken. Kies [Veilig browsen] in het menu. KPN Veilig is genstalleerd Je apparaat is nu beveiligd. Veilig surfen. Als je Android-apparaat bent kwijt is of kpn veilig op tablet gestolen, kun je op afstand een beveiligingsopdracht verzenden vanaf een ander apparaat zolang je bent aangemeld bij KPN Veil. In het midden van de pagina zie je een overzicht van de licenties die al gebruikt zijn voor het beveiligen van je apparaten.

Door KPN B.V.

Dit hoeft geen probleem te zijn als je er bewust voor hebt gekozen om deze functie nog niet te gebruiken. Schakel  Bankierbeveiliging  in. Kies [Privacy van applicatie]. Internetbeveiliging van F-Secure wordt keer op keer bekroond met vele prijzen.

Er volgt een scherm met een voortgangsweergave. Klik bij 'Abonnement wijzigen' op de oranje knop met 'Extra's wijzigen'. Heb je meer apparaten in huis die je wilt beveiligen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.11.2020 07:07 Charel:
Wanneer krijg ik KPN Veilig gratis voor 5 apparaten? Zoeker, voorheen Anti-diefstal genoemd, is een aantal beveiligingslagen dat voor zowel Android als iOS apparaten telefoon of tablet kan worden toegevoegd.

24.11.2020 14:04 Tjark:
Maar KPN Veilig beschermt je smartphone ook tegen andere internetgevaren. Krijg je nog steeds de melding dat het apparaat nog niet wordt beschermd?