Plopjes in buik niet zwanger

Datum van publicatie: 02.03.2021

Knap van je, alleenstaande moeder! Zover ik weet ben ik geeneens zwanger

Indy    schreef op: Share on WhatsApp. Ik heb het ook al eens gehad,was haast overtuigd zwanger te zijn.. Ik heb nochtans 5 kindjes dus ik dacht het wel te herkennen maar niet dus. Naar de verloskundige of gynaecoloog Samengevat Verantwoording. Ik dacht dat het een menstruatie was.

Daarnaast zijn er voelbare darmbewegingen, borrelingen in je buik en heb je een opgeblazen gevoel. Net Overigens wa sik ervan overtuigd dat het mn darmen waren maar aangezien het nu al 2 weken duurt Heb volgende week een afspraak staan bij de huisarts voor iets anders, maar dit kan toch niet goed zi. Dat is een teken van een plopjes in buik niet zwanger conditie. Bewegende darmen kunnen te maken hebben met luchthappen stress of te weinig substantie om vullend te verteren.

Laat je nog even weten wat de huisarts zegt? Ik heb nochtans 5 kindjes dus ik dacht het wel te herkennen maar niet dus Blijf niet zoeken in je verdriet. Nee dat weet ik niet, ga deze week ergens een test doen.

Weet jij het antwoord?

Heb je opnieuw een periode dat je je baby minder goed voelt bewegen? Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Overigens wa sik ervan overtuigd dat het mn darmen waren maar aangezien het nu al 2 weken duurt Bedankt voor het lezen van mijn lap.

Hier mijn probleem: sinds circa 10 dagen voel ik bewegingen, getrappel, gekriebel en omwentelingen in mijn buik

Morgen even naar de huisarts. Indy    schreef op: huisarts de vries monster geschorst Een beetje huisarts probeert dan toch te ontdekken wat er met je aan de hand is en zal dan ook wel proberen uit te sluiten of je echt niet zwanger bent of idd schijnzwanger, onder het mom van dat je vreest schijnzwanger te zijn, plopjes in buik niet zwanger, etc.

Meer tijd nemen voor je voedsel en rustig eten. Waarom is leven voelen belangrijk. Dan zijn er extra controles nodig. Zou je niet bij je huisarts een bloedtest kunnen vragen.

Hoofdstukken

Maar wie weet. Bij mijn vorige zw. Heb je opnieuw een periode dat je je baby minder goed voelt bewegen? Heerlijk he die schopjes kan soms wel terug dromen aan de tijd van de eerste schopjes salto.

Marloes80 Lid er zit niks anders op, denk ik De bewegingen in je buik worden steeds krachtiger. Met 12,13 weken gekriebel bij mijn schaamstreek en herkende het meteen als dat is de baby.

Nu moet je de baby elke dag regelmatig kunnen voelen. Thymra x Xi Niet meer actief. Bij hoeveel weken voelde jij de plopjes?. Xxx Plopjes in buik niet zwanger Heb je al een test gedaan.

Als de placenta moederkoek aan de voorkant van de baarmoeder zit, kun je de baby tot 28 weken minder goed voelen. Datum: Quote. Soms zelfs wel een uur, maar vaak niet langer dan anderhalf uur. Helemaal niet misselijk en nog een bloeding ook. Ik heb toen trouwens 's avonds getest maar dat maakt bij zo'n zwangerschapsduur niets meer uit, dan zit er zoveel hormoon in je lichaam dat de test meteen positief is.

Sterkte ermee. Waarom zou je je voorbereiden op je bevalling. Zo nodig krijg je een extra controle. Nee dat weet ik niet, kun je je buik zien bewegen. Deze week in VIVA. Morgen even naar de huisarts. Aszz VIP lid. Home             ChatBox             Regels             Contact             plopjes in buik niet zwanger.

Getrappel in mijn buik maar NIET zwanger.

VIVA nieuwsbrief

Share on WhatsApp. Ik ben benieuwd! Reactie op MarlonVanclooster.

Ben ook tijdje geleden kotsmisselijk geweest en moe ect. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Dat gevoel zal ik echt nooit meer voelen maar wel een gevoel wat ik wel eens mis.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.03.2021 06:11 Jersey:
Ik heb dat ook sinds mijn zwangerschappen, dat ik regelmatig schopjes blijf voelen.

11.03.2021 04:20 Krishan:
Voelde die ongeveer bij 19 weken. Met een zelfverzekerd gevoel bevallen?

02.03.2021 23:20 Ananda:
Twijfel niet om weer te bellen. Ik dacht dat het een menstruatie was.