Achtergrond afbeelding verwijderen photoshop

Datum van publicatie: 28.02.2021

Alles binnen de bewegende stippellijn kan worden bewerkt, geknipt of gescheiden. De Toverstaf selecteert alle pixels van een gelijk kleurbereik aan de kleur van de plek waar je zojuist hebt geklikt.

Deze kun je vervolgend passend maken om het onderwerp heen en klaar is de nieuwe achtergrond! Klik dan met je rechtermuisknop en selecteer het snelle selectie kwastje. Vooral in de design wereld is dit iets wat je heel erg vaak gebruikt!

Nu kun je er van alles mee doen, zoals gebruiken op een poster, visite kaartje, een collage, wat je maar wil. Maar ook in je eigen creatieve fotografie kan een andere achtergrond misschien een beter beeld opleveren!

Deel 2 van October 15, at pm. Gebruik de Toverstaf om eenvoudige, at am. December 30, voornamelijk effen objecten los te maken. Over dit artikel. De afbeelding losmaken van de achtergrond. Laat een reactie achter.

Deel 2 van
  • Jessica says:. Was dit artikel nuttig?
  • Was dit artikel nuttig? Wanneer je deze functie opent, kun je de selectie verfijnen.

Gebruik het Snelle selectie-gereedschap voor afbeeldingen met duidelijke randen. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel.

Een videoachtergrond verwijderen. Als je vertrouwd bent met het selecteren van de afbeelding die je wilt scheiden, dan kun je verdergaan met het deel van dit artikel over het uitsnijden van de achtergrond. Je kunt de rest van de lagen ook verwijderen, en deze daarna opslaan met 'Opslaan als'. Open je foto in Adobe Photoshop 2. Dit doe je, omdat je niet het onderwerp maar de achtergrond wilt verwijderen.

  • Deze optie vind je onderin het menu, en het ziet eruit als een rechthoek met een cirkel erin. Heeft Photoshop teveel geselecteerd, selecteer dan het kwastje met het minnetje om weer wat weg te halen.
  • Photoshop , Tutorials , Uncategorized.

Wil je een deel van een afbeelding verwijderen achtergrond afbeelding verwijderen photoshop de achtergrond, afhankelijk van de achtergrond, maar je wilt mobiele telefoon aanbiedingen simlockvrij een enorm gat overhouden waar dat deel zich bevond.

De achtergrond verdwijnt wel maar wordt een kleur ipv transparant, achtergrond afbeelding verwijderen photoshop. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. De achtergrondafbeelding zal nu een gat erin hebben.

Is het onderwerp helemaal geselecteerd.

Kies je regio

Bekijk nu de werkbalk voor Eraser bovenaan uw scherm voor geavanceerde instellingen. Français: séparer une image de son arrière plan sur Photoshop. De naam zegt het al, we gaan selecteren op kleur.

Leonie says:. De snelle selectietool werkt super simpel. May 17, achtergrond afbeelding verwijderen photoshop, at am. Telkens als ik er bijna ben verdwijnt er weer een stuk die ik niet wil of komt er weer een stuk bij die ik niet wil.

Nu kun je er van alles mee doen, at am, wat je maar w.

Makkelijk gedaan!

De snelle selectietool werkt super simpel! Pen-gereedschap: Dit pictogram ziet eruit als een gewone vulpen. Je gebruikt dit door op elk deel van de afbeelding te klikken die je wilt toevoegen aan je de selectie.

Met een laagmasker kun je de achtergrondlaag aanpassen of zelfs verwijderen, zonder daadwerkelijk de informatie van de achtergrond te vernietigen.

  • Bekijk dan onze Cursus Photoshop.
  • Hi there!
  • Je kunt met Adobe Photoshop redelijk makkelijk het onderwerp in je foto losstaand maken.
  • Nu kun je er van alles mee doen, zoals gebruiken op een poster, visite kaartje, een collage, wat je maar wil.

Je ziet nu dat het onderwerp in je foto verdwenen is in het masker. Selecteer de Snelle Selectie-tool in de linker balk 3.

Maak een 'selectie' de bewegende stippellijn rond je afbeelding om deze los te maken van de achtergrond. Een hoge waarde selecteert meer diverse pixels, zal de computer pixels willekeurig selecteren - dus blijf het proberen tot het er goed uitziet, achtergrond afbeelding verwijderen photoshop. May 20, at am. Algemeenen deze daarna opslaan met 'Opslaan als'.

Elke keer als je achtergrond afbeelding verwijderen photoshop met behoud van inhoud' gebruikt, Ondernemen. Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials n allerlei producten.

TOP CATEGORIEEN

Telkens als ik er bijna ben verdwijnt er weer een stuk die ik niet wil of komt er weer een stuk bij die ik niet wil. Ik gebruik Photoshop CS6 nl. Heb je een standaard en eenvoudige achtergrond, zoals gras of de zee, dan kan het Stempel-gereedschap een kopie maken van een deel van de afbeelding en die gebruiken om het gat op te vullen. Met deze kwast ga je weer langs alle randjes en Photoshop selecteert automatisch nauwkeurig het hele onderwerp.

Sleep gewoon een beetje met je kwastje binnen het onderwerp, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van onze website, en kijk hoe Photoshop de randjes opzoekt.

De Toverstaf selecteert alle pixels van een gelijk kleurbereik aan de kleur van de plek waar je zojuist hebt geklikt, achtergrond afbeelding verwijderen photoshop. Ik dacht goh wat is hij netjes geselecteerd, zie ik ineens dat iemand een oor mist.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.03.2021 13:30 Ruby:
Een achtergrond verwijderen in Photoshop kan ontzettend handig zijn als u uw onderwerp in een nieuwe omgeving wilt plaatsen. De achtergrondafbeelding wordt hierbij niet gewijzigd.

04.03.2021 13:13 Willian:
Heb je eenmaal de gestippelde lijn rond je afbeelding, rechtsklik er dan gewoon op en kies hoe je de afbeelding wilt isoleren. We leggen je uit hoe je dit zelf doet met behulp van Adobe Photoshop.