Telfort fox sport

Datum van publicatie: 28.02.2021

Ja dat heb ik ook Er zal dus administratief iets aagepast moeten worden naar fox sports. Markeer het dan als oplossing. Via de link in deze e-mail dien je jouw account definitief te activeren.

Nu kan dat alleen nog maar op fox 1,2 en3. Wil je contact met Telfort, dan kun je ons webcare team op Twitter bereiken, ons forum bezoeken of de overige contactmogelijkheden bekijken. Blij met een antwoord? Vergeet die Go app dan tot dit is opgelost nogmaals zover ik weet gaat de wijziging met de andere tarieven pas in per september dat zal Fox sports ook weten.

Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Wil je die resetten?

Die gebruik je niet elke dag, dus we kunnen ons wel voorstellen dat je die niet meer weet. Inloggen Mijn Telfort. Lees het stappenplan hieronder om te zien hoe je een zenderpakket kan bestellen via je televisie. Je telfort fox sport in je account niets aanpassen,telfort moet aan fox doorgeven dat je pakket veranderd is.

Zenders verbergen en weer zichtbaar maken

Dan krijg je het niet gebruikte bedrag terug op je volgende factuur. Klik op 'Geabonneerd'. Let op: Het kan voorkomen dat deze e-mail in je ongewenste mail belandt. Onthoud mijn gegevens. Het zenderpakket naar keuze wordt nu toegevoegd aan je abonnement. Dit is gistermiddag gelukkig opgelost en zijn ook alle zenders in de GO app te bekijken.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze telfort fox sport is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Contact via Twitter. Wachtwoord vergeten. Je hoeft de 3 extra kanalen niet te kijken! Welkom Heb je nog geen forumaccount.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Wat is je klantnummer? Kies vervolgens in de lijst jouw TV-aanbieder waar je een FOX Sports tv-abonnement hebt afgesloten en doorloop de vervolgstappen.

Het zenderpakket naar keuze wordt nu toegevoegd aan je abonnement.

Let op: op jouw bericht ontvang je geen reactie. Graag horen we waarom het antwoord je niet heeft geholpen.

Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Goed om te weten: je vindt de zenders van het Kidspakket ook terug in het Pluspakket, telfort fox sport. Bij 4,5 en 6 krijg je een melding dat je geen rechten heb.

Kanalen Live Voetbal

Probleem opgelost Bedankt voor het meedenken. Powered by inSided. Gebruikersnaam of e-mail. Wat is je klantnummer?

Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Enter your username or e-mail address, telfort fox sport. Telfort fox sport, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden?

Onthoud mijn gegevens. Wat is je klantnummer. Gebruikersnaam of e-mail. Welkom Heb je nog geen forumaccount. Wel alle overige providers staan er tussen bijv?

Registreren

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zoek het pakket op en klik op 'Opzeggen'. Als ik de berichtgeving van Telfort mag geloven kunnen alle klanten alle Fox Sports zenders inmiddels zien. Ga naar het zenderpakket wat je wilt toevoegen en druk op [OK].

Telfort Mobiel is nu KPN Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Blij met een antwoord. Bel de klantenservice.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: