Leuke tekst 25 jarig huwelijk

Datum van publicatie: 04.03.2021

Laten wij juichen en ons daarover verheugen. Elkaar zo goed kennen is voor mij het mooiste geschenk. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

Felicitaties van de jury! Telefoonnummer: Vul svp een juist telefoonnummer in. Vervuld met trots Gefeliciteerd! Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag! Hoera, je bent geslaagd je hebt het keurig gedaan Nu kun je voor de eerste keer alleen zelf autorijden gaan. Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Dit is de dag Dit is de dag die de Heer gemaakt heeft.

Bekijk de mooiste hierboven. Glad you're leuke tekst 25 jarig huwelijk friend of mine Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine.

Zoveel jaren samen werken Niemand baas en niemand knecht Dat is enkel voor de sterken In de liefde weggelegd Ja, and happy wishes too, hand in hand Is de voorwaarde en 't wezen Van een lange huwelijksband.

God is liefde God is liefde Liefde is God De essentie van alles. Many warm and special thoughts Many warm and special thou.

  • Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven!
  • Alsjeblieft, een letter T. Hieronder zie je verschillende 25 jaar huwelijkswensen die je daarmee helpen.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Het eindresultaat is duidelijk positief: een sterk toegenomen liefde voor elkaar. Tot dan! Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken, eventueel van een mooi kaartje bij de specialist. Waarin God jullie beiden bewaard heeft en geleid. Geniet er van!

  • We zullen je missen voor kinderen Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn?
  • Dankzij de bus, de auto of de trein, kunnen we soms nog steeds even samen zijn.

Een gelukkig huwelijk Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans.

Zeg je n keer ja. Teksten trouwkaarten Huwelijk uitnodiging Trouwkaarten ontwerpen Teksten kaarten 25 jarig huwelijksjubileum Voorbeeldteksten speciaal voor een zilveren bruiloft.

Leuke teksten Inspiratie jubileum, leuke tekst 25 jarig huwelijk.

Cadeau ideeën, gedichten, liedjes, betekenis en meer

En zeg 'gefeliciteerd' met je felicitatie kaart : Bekijk ook:  Nieuwe Woning. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Meer weten? Ik hoop dat je je snel thuis voelt en ben erg benieuwd naar je verhalen.

Dit kindje, na al die maa. Maar wat zet je op leuke tekst 25 jarig huwelijk jubileumkaart. Vandaag is het een bijzondere dag jullie zijn vijfentwintig jaar getrouwd Voor elkaar een rots in de branding temeer omdat je veel online inchecken air berlin elkaar houd.

Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie. Dit is de dag Dit is de dag die de Heer gemaakt heeft.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen! De hevigste stormen zijn gaan liggen, de woeligste zeeën getemd, gooi vandaag je anker uit en geniet van je huwelijksverjaardag. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans.

Communie Je communie doen. Proficiat met jullie prachtige nieuwe woning!

  • Wil jij iemand daarmee feliciteren?
  • Tips en Ideeën.
  • Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven.
  • Bestelnummer {{validation.

Felicitatie huwelijk Geluk gevonden Jullie hebben het leuke tekst 25 jarig huwelijk gevonden, en samen heel erg oud. Liefde is warmte, jullie zijn aan elkaar verbonden. En het vervolg. We gaan voor goud, weer naar een nieuwe plek. Vol vreugde en vuur begonnen jullie vijfentwintig jaar geleden aan een avontuur. Succes met de verhuizing. E-mailadres: Controleer svp je e-mailadres. Voeg een bestelling toe Selecteert een van jouw bestellingen om deze mee te sturen in het contact formulier?

Advertentie

Het gaat nog even duren, dan vieren wij het feest dat je tegenwoordig niet elke dag meer leest! Als liefde een warm hondje was dan vormden jullie samen een heel nest puppy's.

Hoe ouder je wordt Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt. Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen.

Ik zal je niet vergeten voor kinderen Het rare aan verhuizen is: Ook al pak je alles in en vergeet je niks, je laat altijd iets van jezelf achter. En nog altijd denken we terug met een glimlach. Ik heb nooit aan je getwijfeld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.03.2021 11:30 Ayman:
Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan!

06.03.2021 15:07 Fleurtje:
We zullen je missen voor kinderen Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn?