Sorry in het spaans

Datum van publicatie: 03.03.2021

Beoordeel uitspraak Moeilijkheid. Meer recente artikelen. Bedankt voor het stemmen!

Maak verzameling ×. Veel lezers spreken, schrijven en begrijpen het Spaans waarschijnlijk al maar er zullen ongetwijfeld ook veel lezers zijn die de Spaanse taal nog niet zo goed of helemaal niet onder de knie hebben.

Woord van de dag Aniversario. Barcelona is altijd prachtig, en in deze blog vind je al 8 insider tips om de stad te ontdekken. Zie je ergens geschreven woorden of hoor je mensen praten, vertaal het dan in gedachten naar het Spaans.

Over GO De GO Blog van EF brengt je het laatste nieuws over reizen, ta. Zouden we het niet beter sober houden. Spring naar de content. Pandemics Before Covid Steun ons.

Uitspraak Poll Stemmen. Audio toegevoegd aan "{{view. Carrières Kom bij ons team.

Recent Words

Deel dit artikel. Hij liet de locals die geïnteresseerd waren in deze gringo vreemdeling woorden aanwijzen in het woordenboek en de betekenissen uitbeelden 8. Deze website gebruikt Google Analytics om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's. Enne Dimitri, muy bien!. Bedankt voor uw bijdrage   Gefeliciteerd! Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.

Je hebt verdiend {{app.

  • Deze onderwerpen zijn zeg maar echt ons 'ding' bij EF en we hopen dat GO je inspireert, motiveert en helpt met je verdere plannen in je leven. Pensavamo che fosse più che sufficiente.
  • Je hebt verdiend {{app.

Mijn account Uw gegevens en de bezorg- vakantie- en verhuisservice. Priv-redenen die de mensen die het moeten weten weten. Spaans dacht ik milj. Maar mss is dit portaal een goede aanzet voor meer en betere artikels. Ik ga me vanaf nu iets minder bezig houden met dit portaal en de beslissingen aan jullie over laten! Steun ons, sorry in het spaans. Zal wel even duren.

Navigatiemenu

Zie je ergens geschreven woorden of hoor je mensen praten, vertaal het dan in gedachten naar het Spaans. En je hoeft echt niet verlegen te zijn!

Gebruik je dubbelzijdige kaartjes om de taal te leren? De kwaliteit van die artikelen is doorgaans nog niet eens zo hoog.

Bijdragen modus x x x. Toespraak premier Snchez over de ernst van de corona-situatie in Spanje. Als gevolg daarvan zijn er honderdduizenden liefdesliedjes geschreven. Legitimacin: Consentimiento del interesado.

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie? Practice modus x x x.

Meer recente artikelen

Hij liet de locals die geïnteresseerd waren in deze gringo vreemdeling woorden aanwijzen in het woordenboek en de betekenissen uitbeelden 8. EF Kantoren.

De Spaanse versie van de portaal zegt ook dat het Spaans de vierde gesproken taal is, na het Mandarijn-Chinees, Engels en Hindi. Zyriah [ en ].

Synoniemen voor sorry papico Voeg synoniemen toe? Je kunt het opnieuw proberen. Italiaans : Sono tedesco, sorry in het spaans. Laatst bijgewerkt oktober 24, Toespraak premier Snchez over de ernst van de corona-situatie in Spanje. Door deze cookie ingeschakeld te houden, kunnen we onze website verbeteren? Een Spanjaard denkt bijvoorbeeld dat ze de V uitspreken als een V, maar het klinkt toch echt een B. Vooral het artikel Spaans zelf kan nog wel een stuk beter.

{dialog-heading}

Is reizen op dit moment geen optie voor je? Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Dorothy Auchterlonie [ en ]. Oefening baart echt kunst.

Toespraak premier Snchez over de ernst van de corona-situatie in Spanje. Share on email. Ongeacht hoe je Spaans wilt leren : maak een planning en houd je daaraan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: