Wii aansluiten op een samsung smart tv

Datum van publicatie: 02.03.2021

Wii Oke,dank je wel voor jullie antwoord. Want dat gaat hem niet worden

Het is toch weer € Een joekel van een voedingskabel In de doos zul je ook een grote grijze voedingskabel vinden. Vaak samen gekocht. In winkelwagen Op verlanglijstje. De gebruikte url is ongeldig. Vandaar dat ik graag een foto zou willen zien.

Anders zie je gewoon niets. Zie source: Bronnen:. Intussen getest en me dochter speelt terug met de Wii. Dat het beeld ook wat "opknapt" is mooi meegenomen GAA65 Utrecht 20 april Ik raad dit product aan.

Wii aansluiten op smart tv

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Beschikt je televisie niet over AV-ingangen? RF Switch. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De converter zet automatisch het analoge signaal om naar HD p.

De Wii gebruikt namelijk een AV-kabel.

Deze balk registreert de bewegingen die je met de Wii-afstandsbediening maakt. Het is mogelijk om de Wii rechtop neer te zetten wanneer je de console in de stand bevestigt. GAA65 Utrecht hutten stena line germanica april Ik raad dit product aan. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, witte en gele kleuren.

De AV-ingangen zijn te herkennen aan de rode, zie je bij het afronden van de bestelling.

Die moeten in aansluitingen die achterin of in de zijkant van de tv zitten. De Nintendo Wii werd een groot succes en verkocht uiteindelijk wereldwijd meer dan miljoen eenheden. Verkoop door DutchDo B. Super handig item.

Anderen bekeken ook. Dit is waar je de kabel van de Wii Sensorbalk in doet. Veel plezier met het her ontdekken van de vele klassiekers op dit geweldige systeem.

De gameconsole stond bekend om zijn aparte controller: de Wii-afstandsbediening. Bekijk de hele lijst.

Meld je aan

Hallo,nee er zit geen scart stekker op mijn tv, anders was het wel gelukt. Dat de consoles ontwikkeld zijn in de tijd van CRT beeldbuizen, betekent dus niet dat je niet van je video game nostalgie kunt genieten op je 40 inch Samsung HDTV. Verkoop door www. De meeste tv's hebben deze aansluiting wel.

Laatst aangepast door edmoor : 4 februari om "It's hardware that makes a machine fast. De gekleurde tulpstekkers hebben ieder een eigen functie en moeten in de televisie geplaatst worden? Of deze er ook in goedkopere uitvoeringen zijn weet ik niet? De gameconsole zelf. Anderen bekeken ook. Verstandig is om hem zo dicht mogelijk bij de televisie en een stopcontact te plaatsen? Ik ken de Wii niet dus geen idee welke aansluitingen er op zitten. Meestal zit het rond de Mhz, wii aansluiten op een samsung smart tv.

VIA COMPONENT

De Wii produceert een analoog signaal en als je daar geen aansluiting voor hebt en wel HDMI is een omvormer van analoog naar digitaal nodig. Enige probleem is dat de niet alle games uit de Virtual-console er op draaien.

Hoe sluit ik mijn wii aan op mijn samsung tv?

Maar ik vroeg mij zelf af of er iets niet goedkoper is dan zo,n omvormer. De adapter werkt niet met de Wii Mini. Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.03.2021 00:43 Madelon:
Adapter komt in een klein envelopje door de brievenbus.

09.03.2021 08:16 Kane:
Achterin de Wii is een klein, rood holletje waar een kleine kabel in past. Levering was best wel traag maar in deze tijd begrijp ik dat wel.

08.03.2021 02:22 Areke:
Intussen getest en me dochter speelt terug met de Wii.