Welke luier voor de nacht buikslaper

Datum van publicatie: 02.03.2021

Gaat het bijna vanzelf? Nu zitten we op voordat wij gaan slapen haar laten plassen en en misschien nog 1x laten plassen snachts alleen als we in drukke dage hebben gehad en soms bed verschonen

Belachelijk dat ik me daar 'aangesproken' voel maar het ia toch echt zo Late miskraam Van Pantertje In Overig 11 3 dagen. Elk kind word uiteindelijk zindelijk!! En als wij dan naar bed gaan is ze 9 van de 10 x al nat en door gelekt. Ik zweer bij kruidvat luiers.

Ow echt. Wij deden het heel lang, een flesje melk voor het slapen gaan. Zij plaste zoveel dat een maatje groter het allemaal opving. Samantha vertelde dat je hier ook maizena voor kunt gebruiken! Misschien heb je wat aan de antwoorden.

Previous post: 10 leuke feiten over Koningsdag.

Maar denk dat ik een grotere maat eens proberen moet zodat het bij haar buik hoger zit. Hoop dat jullie snel lekvrije nachten hebben! Ene dag eet ze echt veel, maar de dagen die daarop volgen eet ze bijna niks..

Berichtnavigatie

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een grotere maat luier voor de nacht hielp bij ons. Roos slaapt altijd op haar buik, maar lekt ook bijna elke nacht door.. Forum Categorieën Mei Wat tegen doorlekken buikslaper? Nu ben ik op zoek naar een luier die hier goed tegen bestand is. Zou dat echt helpen op een potje? Hiervoor gebruikten wij ah en kruitvat en daar lekte ze veel sneller mee door.

Moby hartslag huisartsen wageningen studenten. En heeft dat geholpen. Ene dag eet ze echt veel, maar de dagen die daarop volgen eet ze bijna niks. Ze heeft 4 flessen gehad en ze was nog net droog haha? MAar ik weet het ook niet meer hoor. In het begin gebruikten we ook pampers baby dry, welke luier voor de nacht buikslaper, maar dat hielp al gauw niet meer.

Hij gaat zelf altijd op zijn buik slapen. Alle categorien Bekijk alle artikelen.

Cookies en privacy

Ach nouja als je 2luiers over elkaar heen eoet en je plast ze beide vol Dan vind ik dat je toch best veel plast maar 4flessen voot het slapengaan man das wel heftig! Ze heeft 4 flessen gehad en ze was nog net droog haha. Mijn dochter slaapt gemakkelijk 12 u door, dus hebben dit probleem ook gehad.

Deedee91 VIP lid. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Damay77 VIP lid. Welke luier voor buikslaper. Maar misschien als je kindje nog heel jong is zou je een maatje groter kunnen proberen voor de nachten.

Maar drinkt wel fles in bed en kukelt dan in slaap heb nog net tijd om even tanden te poetsen. Cookies instellen. Van motherease via Kaatje katoen.

Qua gewicht is het ook al een verschil dan haha! Dit vind je ook leuk. Doorlekken komt zelden voor. Dus eer gestopt onder het nom van het moet vanzelf goed komen Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Dit kan gemproviseerd worden met andere absorberende hulpmiddelen. Zo zielig. Een luier vangt alles netjes op en welke luier voor de nacht buikslaper luier loopt het langs de beentjes enzo en das niet fijn dus reken maar dat wat kost een containerwoning lekker op hey potje gaat en na verloop van tijd dat allemaal ook aan voelt komen!.

Ze is er weinig mee bezig, dan zegt ze dat ze bang is of eng vind. Eerst 4x per nacht haar laten plassen, en dat steeds afbouwen.. Doorlekken komt zelden voor.

Meld je aan bij Ouders van Nu. Hartjes schreef: Hmmzz, dus echt een kwestie van proberen wat het welke luier voor de nacht buikslaper bij hem past, ik heb net pampers baby dry voor de nacht gekocht. Parel schreef: Hier werkt helaas niks meer. Mijn ervaring is dat het vooral aan de pasvorm icm het figuur van je kleine ligt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: