Loonse en drunense duinen groene route

Datum van publicatie: 22.11.2020

Extra Wanneer er routebordjes ontbreken of onvolkomenheden op de tracks zijn, kun je dit doorgeven aan 'Brabants Routenetwerk'. Een voorbeeld van de groene bordjes vind je op de foto hierboven.

De Loonse en Drunense Duinen is een groot stuifzandgebied. Ik ga hem morgen gelijk toevoegen. De groene route komt namelijk langs deze prachtige locatie Als je van de omgeving van den Bosch komt kun je hier makkelijk parkeren en je rondje rijden en daarna een natje en een droogje een echte aanrader.

Maar als je snelheid maakt is het een heel leuke route! Francis Mamazetkoers zegt: februari 27, om Deel deze route:. Deze mtb route begint nabij het adres Giersbergen 10, RG in Drunen.

Op de route zijn enkele afkortmogelijkheden waardoor je de zwaarste stukken kunt omzeilen. De Loonse en Vaag streepje zwangerschapstest action Duinen is een groot stuifzandgebied.

Hieronder zie je twee Strava ritten van de groene route die ik onlangs gereden heb? Zwaarte parcours Techn. Op de route zijn enkele afkortmogelijkheden waardoor je de zwaarste stukken kunt omzeilen. Omgekeerde route De route aan de andere kant beginnen.

Extra Wanneer er routebordjes ontbreken of onvolkomenheden op de tracks zijn, kun je dit doorgeven aan 'Brabants Routenetwerk'. De Herberg is ook het gehele jaar geopend. Ook bevat deze route redelijk wat kort klimwerk.
  • Francis Mamazetkoers zegt: maart 31, om Volgend artikel Een auto heb je toch helemaal niet nodig?!
  • Leersum, Zeist en Amerongen zijn mijn favorieten. Vorig artikel Recept: Amandelpannenkoekjes glutenvrij.

Loonse en Drunense Duinen

Er is voor ieder wat wils. Er zijn nog geen reacties geplaatst. De route is eenvoudige te combineren met de 25 kilometer lange, zwarte route in Drunen Loonse en Drunense duinen. Op de route zijn enkele afkortmogelijkheden waardoor je de zwaarste stukken kunt omzeilen.

Dit is een leuke route om erbij te doen, maar niet de moeite waard om lang voor in de auto te zitten.

  • Vul hieronder het e-mail adres in waarmee je bent geregistreerd. Pak de mountainbike en trap je door het afwisselende landschap van de Duinen heen over een lengte van 26 kilometer.
  • Huisregels Respecteer de Natuur; de MTB-route is speciaal aangelegd om te voorkomen dat er door kwetsbare natuur wordt gefietst. Groene Route  Afstand: ca 16 km Ontdek de 'groene' mtb-route in de Duinen.

Zwaarte parcours Techn. Deze route krijgt een gemiddelde waardering van 8. Tijdens deze mtb route zul je door de volgende landschapstypes komen. Het is niet toegestaan om van de paden af te wijken.

Markering De route is gemarkeerd met houten palen met in het zwart het internationale MTB-teken driehoek met daaronder 2 rondjes. Login Bedankt voor je reactie.

Loonse en Drunense Duinen: LDD groene MTB route

Laat onder dit artikel in een reactie jouw Strava account achter en ik volg je terug! Beoordeel route. Toggle navigation Routeindex. Weinig hoogteverschil, wel voldoende single tracks.

De Loonse en Drunense duinen wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Akkoord Meer informatie. Hiermee voorkom je dat je kwetsbare natuur beschadigt en voorkom je overlast bij andere gebruikers. Jan wessel Bakker. Dit natuurgebied is vlakbij pretpark de Efteling in Kaatsheuvel.

Download route

Voor het gebruik van de mtb-routes in de Loonse en Drunense Duinen met groepen groter dan 20 personen of als betaalde groepsactiviteit ook indien minder dan 20 p. Tip: kijk eens op Facebook-pagina  'Mountainbikeroute Loonse en Drunense Duinen' voor nog meer inspiratie.

Deze venue verhuurt ook goede mountainbikes met vignet maar is niet het gehele jaar geopend. Ga anders wielrennen of spinnen. Hoi Douwe, dank je wel.

Login Bedankt voor je reactie. Bekijk de lokale verkooppunten, loonse en drunense duinen groene route. Ontdek de 'groene' mtb-route in de Duinen. Ik accepteer alle cookies Ik wil tv meubel asino led cookies handmatig instellen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt? Zo ontstaat een route met een lengte van 40 kilometer. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa.

Waardeer deze route

Reacties Beoordeel route. Onderhoud en ontwikkelingen aan de route zijn te volgen via Facebook. Ik ga hem morgen gelijk toevoegen.

Drunen behoort tot de gemeente Heusden en ligt in de provincie Noord-Brabant.

Deel deze route:. Download route PDF. Giersbergen 8RG Drunen T - 37 24 29 [email protected].

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: