Ov abonnement bus en trein

Datum van publicatie: 03.03.2021

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor het reizen op rekening. EBS abonnementen 17 Producten.

Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan. Heb je nog geen persoonlijke OV-chipkaart, of is je kaart korter dan een jaar geldig? Twijfel je over de juiste keuze? Klik op de link 'Abonnement voor deze reis'. Er zijn heel veel OV abonnementen en ze sluiten soms niet goed op elkaar aan, vooral bij abonnementen van verschillende vervoerders.

Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Dan ben je vaak afhankelijk van het OV. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart. Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Ook de landelijke abonnementen die door alle vervoerders worden geaccepteerd.

Je reist meer dan 3 keer per week Minimaal 30 km In de daluren verschilt per regio. Vraag nu een advies aan en wij vinden jouw perfecte abonnement. Bij iedere afzonderlijke vervoerder moet u in- en uitchecken.

Wijzigingen

Op de OV-chipkaart kun je een kaartje of abonnement zetten. Trein Bekijk hier welke kaarten en abonnementen er zijn voor de trein. Ook geldig bij andere vervoerders trein Je reist vrijwel dagelijks Op een vast traject.

Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Met een abonnement behoudt u ook de voordelen van de NS-Business Card.

  • Op de volgende pagina's lees je er meer over.
  • Het weekend loopt van vrijdagavond Gerelateerde producten.

Je reist meer dan 3 dagen per week Minimaal 30 km Korting verschilt per regio. In de webshop kun je het best passende abonnement in jouw regio kiezen.

Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen. De eerste stap is om te bekijken welk OV abonnement het beste bij jou past. Studenten- en scholierenvoordeel Zit je op de middelbareschool of ben je een student, ov abonnement bus en trein.

Plan je reis

Productvoorwaarden Altijd Korting. Je reist meer dan 3 dagen per week Minimaal 30 km Korting verschilt per regio. Onthouden Inloggen. Het eenmalig of permanent van klasse wisselen is eenvoudig te regelen bij de kaartautomaat op het station.

Bij het reizen naar een buitenlandse bestemming is in- en uitchecken in Nederland niet nodig. Lees meer over Keuzedagen. Bestel deĀ  NS-Business Card online:. Welk abonnement heb ik nodig, ov abonnement bus en trein. Overzicht van alle abonnementen Omrekenen eenheden liter op maat Overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen De eerste stap is om te bekijken welk OV abonnement het beste bij jou past.

Heb je daar gevonden welk abonnement geschikt is voor jou? Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement.

Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen. Iedere vervoerder heeft zijn eigen abonnementen en eigen voorwaarden per abonnement.

  • Lees meer Direct bestellen.
  • Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.
  • Type reis Vertrek Aankomst.
  • Productvoorwaarden Altijd Korting.

Wat zijn de dal- zoals de ICE en Intercity direct. Voor bepaalde treinen, spits- en weekenduren. Toegankelijk plannen. Kijk snel of er een abonnement is dat bij jou past. Welke OV-chipkaarten zijn er. Zit je op de middelbareschool of ben je een student. Als je al een persoonlijke OV-chipkaart hebt kun je het product Traject Vrij na je bestelling ophalen uit de kaartautomaat, ov abonnement bus en trein.

Breng abonnementen 11 Producten.

Overzicht van alle OV-chipkaart abonnementen

Met korting reizen in de treinen van Arriva in Noord-Nederland en Limburg tijdens de daluren. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein.

Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Soms is een Arriva-abonnement ook geldig bij een andere vervoerder. Wat is het.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: