Weersverwachting lago maggiore juli

Datum van publicatie: 02.03.2021

Het is deze maand 20 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in maart. Bekijk prijzen.

Gemiddeld valt er in deze periode meer dan honderd millimeter neerslag per maand. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Op de website klimaatinfo.

Reisadvies Lago Maggiore In Italië gelden strengere maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zoals aangepaste openingstijden voor horeca en maximale groepsgroottes op openbare plekken. De gevaarlijkste plekken langs deze weg worden aangegeven met borden. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar het Lago Maggiore.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Beste reistijd, weer en klimaat Lago Maggiore Beoordeling:, weersverwachting lago maggiore juli. Als er hier sneeuw ligt dan is de doorgaande weg die de plaatsen met elkaar verbindt niet heel veilig. Er valt in maart op 6 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm.

Lago Maggiore is erg populair bij de actieve vakantie vierder door de vele sport en spel mogelijkheden zowel in en op het meer als op het vaste land.
  • In de winterperiode valt er met name in de hoger gelegen delen in de buurt van het Lago Maggiore veel sneeuw. De gemiddelde neerslagcijfers op en rond het Lago Maggiore liggen aan de hoge kant.
  • Bekijk het klimaat van het Lago Maggiore.

Kans op regen en neerslag

Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar? Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Lago Maggiore. Wanneer was je hier? Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore.

De hoogste gemiddelde temperatuur in het Lago Maggiore is 23°C in juli en de laagste is 3°C in januari. Wat is je naam?

  • De watertemperatuur ligt rond de 26°C.
  • Het noordelijke deel van het meer ligt in de Alpen, het zuidelijke vormt de overgang tussen de Alpen en de Povlakte. Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore.

De zeetemperatuur ligt rond de 24C, weersverwachting lago maggiore juli. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. In de lente is het in Lago Maggiore gemiddeld 17C! Bekijk prijzen. Op de website klimaatinfo.

Beste reistijd Lago Maggiore, Italië

Er valt in juni op 14 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 16 Dagen droog in het Lago Maggiore. In het Lago Maggiore is het nu uur 's middags op maandag 26 oktober Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Weet je je pincode s niet meer?

Er valt in november op 7 Dagen neerslag met een totaal van 87 mm, weersverwachting lago maggiore juli. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Lago Maggiore. De zeetemperatuur ligt rond de 17C? Bekijk het actuele reisadvies voor Itali op de site van de Rijksoverheid. Als er hier sneeuw ligt dan is de doorgaande weg die de plaatsen met elkaar verbindt niet heel veilig?

Luganomeer

De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Het is 58 dagen droog in de zomer. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. In de winter is het in Lago Maggiore gemiddeld 5°C.

Weet je je pincode s niet meer?

In de zomermaanden kan het kwik met regelmaat boven de 30 graden Celsius uitkomen. Hoe groot is Lago Maggiore. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Gemiddeld valt er op 18 dagen sneeuw in Lago Maggiore. Gemiddeld is het maximaal 4C in december in Lago Maggiore en minimaal rond de -2C. Er valt in juli op 14 Dagen neerslag weersverwachting lago maggiore juli een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore.

De watertemperatuur ligt tussen 6C en 27C, weersverwachting lago maggiore juli. Gemiddeld is het maximaal 19C in september in Lago Maggiore en minimaal rond de 9C. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm. In heel Itali is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare binnenruimtes en in de buitenlucht.

Klimaat Lago Maggiore

Er valt in totaal mm neerslag op 41 dagen. In de zomer is het in Lago Maggiore gemiddeld 22°C. Het bovengenoemde geldt ook voor kinderen van alle leeftijden. Hoelang is het vliegen naar Lago Maggiore?

Daar kun je de klimaattabellen zien waarin klimatologische gegevens staan zoals de gemiddelde maximumtemperatur, weersverwachting lago maggiore juli. In de lentemaanden valt er hier gemiddeld de meeste neerslag. In deze maanden is de watertemperatuur van het Lago Maggiore erg aangenaam!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.03.2021 03:40 Pinar:
Het is 49 dagen droog in de lente. Gemiddeld is het maximaal 23°C in juli in Lago Maggiore en minimaal rond de 13°C.

03.03.2021 01:13 Shailesh:
Gemiddeld is het maximaal 4°C in februari in Lago Maggiore en minimaal rond de -3°C.