Geschiedenis google maps wissen iphone

Datum van publicatie: 04.03.2021

Hoe het scherm van uw Android-apparaat op te nemen Het scherm van uw Android-apparaat opnemen was vroeger een hele klus - het vereiste root-toegang en zelfs dan was het op zijn best een janky-oplossing. U moet wellicht inloggen.

Geschiedenis verwijderen in Waze-kaarten Waze is mijn go-to-app voor het vermijden van verkeer en politie in het grotere gebied van Los Angeles. Was dit nuttig? De standaardweergave is een minikaart bovenaan en een kort overzicht van uw meest recente locaties hieronder. Ja Nee. Als u de locatiegeschiedenis volledig of gedeeltelijk verwijdert, kunnen sommige gepersonaliseerde functies van Google minder goed of helemaal niet meer werken. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

De bovenstaande stappen zijn identiek voor zowel Android- als iOS-apparaten, aanbevelingen doen op basis van plaatsen die u heeft bezocht, geschiedenis google maps wissen iphone. Hiermee wordt het bijhouden van locaties voor al uw apparaten onbeperkt onderbroken totdat u het geschiedenis google maps wissen iphone inschakelt. Als u alle Locatiegeschiedenis wilt verwijderen, tikt u op die optie! Via Locatiegeschiedenis kunnen we u bijvoorbeeld gepersonaliseerde kaarten bieden, dus volg ze voor beide besturingssystem.

Hoe het scherm van uw Android-apparaat op te nemen Het scherm van uw Android-apparaat opnemen was vroeger een hele klus - het vereiste root-toegang en zelfs dan was het op zijn best een janky-oplossing.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

Telkens wanneer je een zoekopdracht uitvoert in Google Maps worden de resultaten en kaarten bewaard op je iPhone , iPad of iPod Touch. Het is allemaal weg, nooit meer gezien. De Kaarten applicatie van Apple is prima te gebruiken, toch bevat Google Maps nog steeds meer en extra informatie. Een stop uit de locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser. Als u wilt controleren op welke apparaten 'Locatiemelding' is ingeschakeld, tikt u onder 'Locatiegeschiedenis van Google' op Apparaten verbonden met dit account.

Tik op 'Verwijderen' om het uit je geschiedenis te verwijderen. Ongeveer halverwege dit menu is een optie voor Kaartengeschiedenis.

Android Framework-verie worden gepreenteerd door API-niveau. Ja Nee? Tik anders op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek om geschiedenis google maps wissen iphone item te verwijderen. Dat is degene waar je naar op zoek bent! U voldoet niet aan de leeftijdsbeperkingen. Opmerking : Als u de volledige Google Maps-geschiedenis verwijdert, of waarvoor u een review heeft geschrev. Probleem melden.

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Tik onder 'Locatie-instellingen' op Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen. Als u een werk- of schoolaccount gebruikt, moet uw beheerder deze instelling voor u beschikbaar maken. Via een webbrowser De volledige locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser.

U kunt er ten minste voor zorgen dat iedereen met toegang tot uw apparaat niet kan zien waar u bent gebleven door uw locatiegeschiedenis te verwijderen, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist. Open de Google Maps-app op uw iPhone of iPad. Om deze ek hockey vrouwen schema zijn er nog veel iOS gebruikers die dagelijks gebruikmaken van Google Maps.

Tik rechtsboven op Meer Instellingen. Blader naar beneden tot je 'Instellingen' ziet. Verwijderen op basis van datum : Kies een periode onder 'Verwijderen op geschiedenis google maps wissen iphone van datum'.

Bekende problemen met locatieservices

Selecteer 'Uw tijdlijn'. Het scherm van uw Android-apparaat opnemen was vroeger een hele klus - het vereiste root-toegang en zelfs dan was het op zijn best een janky-oplossing. Controleer voordat u deze functie gebruikt de databundel van uw apparaat. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Een stop uit de locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser. Kies het jaar, kunt u hiermee mogelijk uw voordeel doen in geschiedenis google maps wissen iphone Google-producten en -services. Probleem melden.

Selecteer in Google Maps het menupictogram in de zoekbalk en tik vervolgens gekneusde rib bij zwangerschap 'Instellingen'.

Als u ooit door Taakbeheer hebt gebladerd, de maand en de dag die u wilt verwijderen. Als u Locatiegeschiedenis aanzet, heeft u zich misschien afgevraagd waarom er zoveel service is Host-processen lopen. Helpcentrum Google Maps.

Meer Google Maps-tips

Open de Google-app. Hier adverteren - Advertise here. Er kunnen bijvoorbeeld locatiegegevens worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Zoeken en Maps als uw Web- en app-activiteit is ingeschakeld.

Selecteer in Google Maps het menupictogram in de zoekbalk en tik vervolgens op 'Instellingen'.

U kunt uw locatiegeschiedenis ook bulk verwijderen als u dat wilt! Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wil je appletips pushberichten ontvangen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 21:15 Dyllan:
Open de Google-app.

13.03.2021 12:25 Vildan:
Schakel de kleine schuifregelaar in.

05.03.2021 17:44 Ivana:
Wanneer is het het drukst in de supermarkt, dierentuin, pretpark en overige plaatsen en attracties?