Hoe lang recht op ov chipkaart

Datum van publicatie: 28.02.2021

Sluiten Privacy Wij gebruiken noodzakelijke en optionele cookies. Vaak mag u uw reisproduct houden tussen uw oude en nieuwe opleiding.

Met deze nieuwe kaart kan je het studentenreisproduct weer ophalen.

Meer over Hermien Miltenburg · View articles. RSR werkt in opdracht van de vervoerbedrijven en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk met het studentenreisproduct kunt reizen. Studentenreisproduct Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering. Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering. Kijk bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering. Hoi ik zit in mijn laatste jaar van het HBO, ik studeer a. Studeren is duur.

Met een weekendabonnement reis je tussen vrijdagochtend u en maandagochtend u gratis en daarbuiten met korting, hoe lang recht op ov chipkaart. Je hebt dan de nominale duur van je studie plus n jaar extra recht op een studenten-OV! Het studentenreisproduct is onderdeel van de studiefinanciering. Home Ov. De NS biedt dan nog wel een leuke korting.

Deze subsidie krijg je maar een keer per opleidingsniveau.
  • Google Analytics volgt je surfgedrag op deze website. Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt?
  • Dan heb je dus 5 jaar recht op het studentenreisproduct.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Noodzakelijk Noodzakelijk. Doe je mbo 1 of 2? Stel nou dat je eerst bij je ouders in Amsterdam woonde, maar rond februari op kamers bent gaan wonen.

Hieronder staat uitgelegd bij welke instantie je moet zijn met welke vraag. Dan krijgt u helemaal opnieuw een reisproduct. Een student heeft recht op een studentenreisproduct voor de gehele duur van zijn studie plus een jaar. Hoelang recht: mbo.

Dan is een weekabonnement een goede keuze. Woon hoe lang recht op ov chipkaart op kamers in Delft maar ga je nog wel elk weekend naar je ouders in Amsterdam. Hoelang recht: mbo. Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat. Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij. Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt.

Deel dit bericht.

Nog een studie? Hoe lang krijg je studiefinanciering?

Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er géén studentenreisproduct voor je klaarstaat? Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt. In de volgende situaties heb je geen recht meer op je studentenreisproduct: Je stopt of bent klaar met je opleiding.

Deel dit bericht? De bedragen van de studiefinanciering worden ieder jaar aangepast. U kunt kiezen voor een week- of weekendabonnement. Voor de precieze procedure rondom het stopzetten ga je naar  www. Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er géén studentenreisproduct voor je klaarstaat? Als jij een 4 jarige bachelor doet, dan heb jij in principe 5 jaar recht op het studenten-OV en als je daarna nog een 1 jarige master gaat doen komt daar dus weer een jaartje bij. Naar Ov. Een groot onderdeel van je studiefinanciering is je OV-studentenkaart, ook wel het studentenreisproduct.

Met een weekabonnement reis je tussen maandagochtend uur en zaterdagochtend uur gratis en daarbuiten met korting.

Doe je mbo 1 of 2. Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau, hoe lang recht op ov chipkaart. Als u onze website bezoekt, dan plaatsen wij cookies. Vanaf de 1e dag van die maand mag je al niet meer met je studentenreisproduct reizen. Let daarbij op het volgende: Hebt u eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger verwijderen engelse betekenis. Een van die voorwaarden is dat je nog geen dertig mag zijn als je aan de studie begint.

De minister: Volgend jaar studeren aan hogeschool of universiteit. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct.

Plan je reis

Hoewel met het opzetten van de site www. Hiervoor ga je met je OV-chipkaart naar een ophaalautomaat van het openbaar vervoer. Hieronder leggen we het allemaal uit. Hoe zet ik mijn studenten-OV stop?

Kijk dan in de tabel hieronder. Plan je reis Locaties. Zie hierboven voor meer informatie. Je hebt tien jaar de tijd om je studiefinanciering te gebruiken, gerekend vanaf de eerste maand dat je het krijgt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.03.2021 20:42 Mareille:
Je kunt kiezen tussen een week- of weekendabonnement. Dan begint de periode van tien jaar opnieuw.

04.03.2021 18:00 Bill:
Als ik geen gebruik maak van het OV reisproduct, geen aanvullendebeurs of lening aanvraag en zelf het collegegeld betaal betekent dat dan dat de de 10 jaar periode nog niet ingaat?