Hoeveel woorden kun je maken met 4 letters

Datum van publicatie: 03.03.2021

Bericht door JimMH » 14 dec , Wordfeud, het woordspel waarmee je vrienden en familie uitdaagt de moeilijkste woorden op het speelbord te leggen.

Ga naar de homepage Home. Dit woord kun je aan ons doorgeven. Stop je letters in onze Wordfeud Helper en druk op Check! Niet een woord waar je meteen aan dacht bij de letter y. Bij 6 letters woorden, het klinkt redelijk logisch.

Bericht door Sjoerd Job 19 decaba, Iemand heeft mij het probleem voorgelegd om uit te zoeken hoeveel woorden je kan maken niet bestaande woorden mogen ook?

Zo wordt de afkorting tv! De woorden met een dubbele letter hebben 1 van de volgende vormen:. Het woord bevat naast de letter X makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt.

Alleen nummer 2 kom ik niet helemaal uit. Afkortingen die met punten worden geschreven, worden niet geaccepteerd. Bericht door arie » 14 dec ,

I. Woorden van vijf letters

Om jullie Wordfeud spelers op te frissen en te helpen lichten we een aantal van deze regels toe. Reden om een Wordfeud Helper te gebruiken zijn vaak nieuwsgierigheid naar de te maken woorden. Door op de knoppen met aantal letters te drukken, scroll je gelijk naar de woordenlijst met woorden van die lengte. Vul de losse letters in en krijg snel de woorden die je ermee kunt maken.

Re: Scrabble woordmogelijkheden Bericht door arie » 14 dec , Je [1] en [3] zijn correct. De gevonden woorden zijn op lengte gesorteerd, met de langste woorden als eerst. Wellicht kan jij met je letters een woord maken wat niet gevonden wordt.

Ik ben tegen een interessant probleem aangelopen. Dit begint natuurlijk makkelijk, maar later krijg je natuurlijk ook het vraagstuk als je 4 letters hebt, IQ of e-mail. Het gaat hierbij om mensen die het spel minimaal n keer per maand openen. Denk hierbij aan woorden als: wc. Ik raar echter in de war als er meer dan 1 letter tussen de dubbelen komt!

PS: Kan mijn naam in 'Veritas' worden veranderd.

Je hoeft alleen maar losse letters in te voeren en de woorden generator gaat direct op zoek naar mogelijke woorden. Ben je dit woord nog nooit tegengekomen? Bericht door arie » 19 dec ,

Heb je een leuke wiskunde puzzel of een mooi vraagstuk gevonden en wil je die met ons delen. Bericht door arie 19 decIQ of e-mail, Om gerichter naar woorden te zoeken. Handige woordenlijstjes om je te helpen met wordfeud. Denk hierbij aan woorden als: wc.

Woorden maken van losse letters

Een Wordfeud helper is een woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties doet van te leggen woorden. Snelle links. Meer weten over de regels van het Wordfeud Woordenboek? Het woordenboek op wordfeudwoorden.

Forumoverzicht Wiskunde Wiskundige puzzels. Gevonden woorden afwijzen Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent, kan het kloppen top camping frankrijk ardeche met 5 letters je op woorden komt. Ik denk dat het wel klopt zo Even ter controle, druk op de knop met het aantal letters! PS: Kan mijn naam in 'Veritas' worden veranderd!

Deel deze pagina via WhatsApp Delen. Re: Scrabble woordmogelijkheden Bericht door arie 14 decSplits weer de mogelijkheden: [1] woorden met 4 verschillende letters.

Het gaat hierbij om mensen die het spel minimaal n keer per maand openen, hoeveel woorden kun je maken met 4 letters. Overweeg alstublieft ons te steunen door uw advertentieblokkering op onze website uit te schakelen.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Wiskundeforum Vragen over wiskunde? Hoeveel mogelijke woorden heb je gevonden voor: 5 verschillende letters: a,b,c,d,e? Met Woorden Maken kun je snel woorden genereren die in gehusselde letters zitten.

Ad blocker gedetecteerd: Onze website wordt mogelijk gemaakt door online advertenties weer te geven aan onze bezoekers. Zou je alsjeblieft ook 4 letters voor me willen uitleggen. Denk hierbij aan woorden als: wc, IQ of e-mail.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: