Simpele trui breien kind

Datum van publicatie: 02.03.2021

Sorteer op rok Rok Sorteer op kruippak Kruippak 1.

Deze klassieke jas met capuchon is gebreid in gerstekorrel met het zachte fluwelen garen Katia Velvet Fine. Bovendien is het een stuk eenvoudiger te breien dan je denkt. Zoals bijvoorbeeld dit veelzijdige uniseks vest gebreid in tricotsteek. Sorteer op tas Tas Wil jij ook een leuke kindertrui breien voor je klein kind, neefje, nichtje, buurkind?

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. De volgende kleurrijke gebreide modellen vrolijken simpele trui breien kind breinaalden op tijdens het donkere en koude winterseizoen.

Meisjes jurk Haakpatroon. Het leuke van kinderbreipatronen is dat je een klein kind kunt blij maken met die unieke truisimpele trui breien kind, muts of sjaal die altijd al op het verlanglijstje stond. De artikelen worden op een lijst gezet en naar je gemaild. Zebra Breipatroon.

Met dit gratis breipatroon kun je een overslagvest breien voor meisjes. Dan heb ik hier een mooi patroon voor je!

Nou, wat dacht je van snel te breien truien en jassen met dikke garens en naalden? Zebra Breipatroon. De veelkleurige patchwork-stijl trui gemaakt van Inca Noir is ideaal voor beginners die hun leerproces durven voortzetten. De meeste patronen zijn door deze ruime groep meestal niet voor alle leeftijden geschikt maar een deel ervan.

NB: De aangegeven steken zijn voor maat 2. Onder kinder breipatronen worden alle patronen voor jongens en meisjes verstaan van ongeveer 1 tot 18 jaar oud.

Jongens vest Breipatroon. Sorteer op vormen-en-bloemen Vormen en Bloemen Het is puzzelen, simpele trui breien kind. Bij elk patroon wordt geprobeerd een advies te plaatsen voor het niveau zodat je een goed beeld krijgt. Het enige wat ik ga doen is het voor en rugpand uithalen en aanpassen aan de mouw.

Benodigdheden:

Met dit gratis breipatroon kan je een vossenmuts breien voor kinderen. Jasje Breipatroon. Trui met vos Breipatroon. Een gratis breipatroon waarmee je een Noorse meisjestrui breien kan.

Ga daarna verder met het streeppatroon. Kindersokken met vos Breipatroon, simpele trui breien kind. Sorteer op kruippak Kruippak 1? Toggle navigation. Met dit breipatroon ga je een stoere jongenstrui breien? Het niveau voor de kinder breipatronen loopt erg uiteen; van heel eenvoudig tot zeer moeilijk. Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon.

Filter uw resultaten

Vrolijke 3-kleurige Kindermuts met Pompon Met dit patroon kun je een vrolijke 3-kleurige kindermuts met pompon breien. Zo simpel kan het zijn! Gemaakt van ons nieuwe zachte en warme Supreme Merino-garen gecertificeerd vrij van mulesing. Als je op zoek bent naar eenvoudige breipatronen voor kinderen , bekijk dan deze selectie van 14 patronen voor meisjes en jongens. Kinderbroek Breipatroon.

Sorteer op jurk-tuniek Jurk. Deze jurk is gewoon geweldig simpele trui breien kind erg comfortabel om te dragen. Dit is leuk te doen voor beginners. Met dit gratis patroon kan je een Noorse jongenstrui breien. Dan heb ik hier een mooi patroon voor je. Sokken Breipatroon. Ons nieuwe garen Katia Twins creert dit spannende effect met zwarte strepen op een gekleurde achtergrond.

Ik heb precies het aantal steken, zelfde dikte naalden en patroon aangehouden. Eenvoudige breipatronen voor kinderen Met dikke breinaalden Perfecte patronen voor zowel beginners als ongeduldige mensen: dik bulkgaren gecombineerd met grote breinaalden. Kindertrui Breipatroon. Sorteer op rok Rok

Lees gauw verder en ontdek onze selectie van 14 eenvoudige breipatronen voor kinderen. Jacquard is eenvoudig te breien Hou je van patronen met kleurrijke designs, Tuniek Het enige wat ik ga doen is het voor en rugpand uithalen en aanpassen aan de mouw.

Sorteer op jurk-tuniek Jurk, maar vind je het lastig om met verschillende garens tegelijk te breien, simpele trui breien kind.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.03.2021 20:43 Kurt:
Kindermuts Breipatroon.

04.03.2021 20:37 Rayan:
Kinderjasje Breipatroon. Stoere jongenstrui breien met borduursel Met dit breipatroon ga je een stoere jongenstrui breien.

03.03.2021 02:22 Bieke:
Kindervest Breipatroon.