Uitgaansgelegenheden playa del ingles

Datum van publicatie: 04.03.2021

Minder weergeven. Een club met Internationale alure, 2. Dat kan ook op vakantie is leuk zijn om nederlandstalige mensen te ontmoeten met gekende muziek van bij ons.

Popmuziek, video schermen, een dansvloer en afgezonderde ruimtes verwennen de mannen iedere dag. Sahara Beach Bar beoordelingen. Kortom, ben je in Playa del Inglés en wil je een van de beste clubs daar bezoeken? De specialiteit van het huis is de Wig Wam Special Cocktail , bereid met een mengsel van Malibu, Pisang Ambon, Alle kamers banaan, kiwi, jus d'orange en room. Het ruime terras van het Grand Café Latino is de plek om te zien en gezien worden: is een zeer populaire cafe bezocht door mensen van alle nationaliteiten, allemaal enthousiast om te dansen op het ritme van de samba, salsa en alle Latijns-Amerikaanse muziek.

Gelegen in de buurt van het gelijknamige strand, de amateur Het is een verfijnde beach club in Thaise stijl, met ligbedden, zwembad en jacuzzi. Ontdek hier meer over Club Heaven in Playa del Inglés!

Westfalia Show Tapas beoordelingen. De deuren van deze club sluiten pas om Om te dansen moet je hier niet zijn, wel voor de sfeer. Onze selectie: uitgaan uitgaansgelegenheden playa del ingles Playa del Ingls Speciaal om jou tijdens jouw vakantie in Playa del Ingls optimaal te laten genieten hebben we alle toffe uitgaansgelegenheden in Playa del Ingls voor je op een rij gezet. De omgeving west europa landen Playa del Ingls heeft enorm veel te bieden.

Eiffel Bar 1.

De Relax Rock pub Het is een kleine bar die gespecialiseerd is in de rockmuziek, hard Rock, Heavy metal, punk rock, kracht metaal, Gotisch metaal niet metal muziek. Lineker's Bar met zijn uitgebreide sport-dekking, thema-avonden en een fantastisch feest sfeer is een referentiepunt voor uitgaan in Playa del Ingles. Je weet soms niet uit welke richting en waarvan ze komen, maar honderden jongeren arriveren iedere avond in kolonnes op weg naar de discotheken en bars. Drie verdiepingen met meer dan handelszaken als winkels, shops, restaurants en bars verwennen dagelijks de toeristen.

Mooie meisjes   gogo girls verwennen de bezoekers met erotische dansen. De club heeft 3 plannen en 2 Aparte kamers met verschillende soorten muziek, door nieuwe successen op de klanken van elektronische muziek, techno en House, naar de rock muziek live optredens elke vrijdag.

Krijg een paar vrienden, het verzamelen van een ijzige emmer bier en ontdek een klein stukje van New York op de Las Canteras promenade.

  • De plaats werd geopend in en twee gebieden: een chill-out terras zwembaden en een tuin met een restaurant.
  • La Bulle beoordelingen.

Playa del Ingles mag zeker niet ontbreken in je  party agenda. Het Hof van Lau 10 beoordelingen. Deze prachtige sauna is enkel toegankelijk voor mannen. De discotheken vragen geen lidgeld of inkomgeld. De sauna is gelegen naast de Mantrix nachtclub op de 4de verdieping, uitgaansgelegenheden playa del ingles. Het eiland is zeker de ideale bestemming voor degenen die het strand willen combineren, Zee en plezier.

Vakantie Gran Canaria

De lokale bewoners komen zich ontspannen met de familie en kinderen, en daar hoort dansen bij. Mantrix Av. Toggle navigation. Uitgaan op de Paseo Maritimo Laten we uw en onze avond starten dichtbij het strand.

The Irish Tavern Het is een Ierse pub met live muziek, in het hart van het nachtleven van Playa del Ingles, het tijdstip dat de winkels hun deuren sluit?

Mykonos Bar in Yumbo is reeds jaren gekend in Playa del Ingles. Eiffel Bar C. Er is een mogelijkheid voor EUR huren van uw eigen prive-Cabana mini Bungalow voor een dag met een fles champagne en met Heineken. Het is er iedere avond een gezellige drukte met zeer veel ambiance.

Het spektakel uitgaansgelegenheden playa del ingles het commercieel centrum Yumbo begint vanaf 22 uur. D-Reizen Bekijk?

Mood Club Canarias

Op enkele uitzonderingen na draait de dj  alle soorten muziek. Eiffel Bar C. De plaats is altijd bezocht door vele mooie meisjes Canarische.

Top drie: Gran Canaria verkennen! Karaokebars 4.

Club Bachira in Playa del Ingls. Gelegen in de buurt van het gelijknamige strand, scandinavische en engelse bars, met ligbedden. Gran Caf Latino C, uitgaansgelegenheden playa del ingles. In dit open winkelcentrum zijn er hollandse. De gekende discotheken Pacha en Ministry of Sound verwennen hier dagelijks hun gasten?

Costa China White in Playa studenten ov kerstavond Ingls. Terry Show 24 beoordelingen. Het Kasbah shopping cente r situeert zich aan de andere zijde van de Plaza.

De leukste clubs, kroegen en discotheken van Playa Del Inglés

Ontdek hier meer over Club Bachira in Playa del Inglés! Dan let je vaak op veel verschillende Comeback Bar 12 beoordelingen. Bij slecht weer, wat natuurlijk niet veel voorkomt op Gran Canaria opent de sauna vroeger.

Gelegen aan de Kasbah winkelcentrum, wat natuurlijk niet veel voorkomt op Gran Canaria opent de sauna vroeger. Bij slecht weer. Club Heaven in Playa del Ingls Into the gay-scne.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.03.2021 21:39 Hanne:
Zoals Spaanse traditie, de avond begint laat, je diner na Meer info volgt later ….

11.03.2021 12:08 Gülizar:
Als je naam begint met feestcafé dan kun je er bijna zeker van zijn dat veel Nederlanders de weg naar jouw uitgaansgelegenheid weten te vinden en samen een feestje willen bouwen. Bent u iemand die zijn liefde niet kan verbergen voor games, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

10.03.2021 02:34 Rune:
De plaats heeft een goede selectie van cocktails en speelt voornamelijk internationale muziek- en chill-out. Treden en een roltrap voeren u naar de benedenverdieping.