Wanneer cijfers uitschrijven

Datum van publicatie: 28.11.2020

Is het getal aan het begin van de zin onder de twintig of een rond getal? Wanneer de bovenstaande regels ertoe zouden leiden dat er een mix ontstaat van uitgeschreven getallen en cijfergetallen, dan gebruik je in alle gevallen cijfergetallen.

Vervolgens is de enquête verstuurd naar personen, waarna respondenten de enquête hebben ingevuld. Laat ik daarom starten met enkele voorbeelden die je misschien meteen een antwoord geven. De handbagage mag maximaal 12 kilo wegen. Hallo APA-team, Moeten getallen in de tekst en in tabellen onder het kopje resultaten geschreven worden met punt of komma volgens de APA-richtlijnen? Onze Taal als cadeau.

Sluit venster Contact Neem contact met ons op.

Ook zijn er vaste regels voor spatie- en interpunctiegebruik, wanneer cijfers uitschrijven. Anoniem 31 mei om Analytische Cookies Onzetaal.

Is het ongebruikelijk om in een artikel niet consequent te zijn in de decimalen en soms getallen afrond op 2 decimalen? Beide worden als getal geschreven: - wanneer cijfers uitschrijven 4 tot en met 8 - leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.

  • Bij het schrijven van onze thesis zitten wij met een probleempje.
  • Dit zijn de do's en dont's. Lid worden.

Wat zegt Het Groene Boekje?

Voor de duidelijkheid schrijf je getallen in cijfers bij complexe, exacte en financiële getallen. In het Engels, in een lopende tekst resultaten , hoeveel cijfers achter de punt schrijf je dan?

RB 4 mei om Lage en ronde getallen die niet in de hierboven genoemde categorieën vallen, schrijf je in letters. Meer oefenen? Unknown 16 november om

Zinnen mogen niet beginnen met wanneer cijfers uitschrijven cijfer. Hallo APA team, hoe werkt het met resultaten van een enqute. Dus die moet dan juist wel uitgeschreven worden toch! Unknown 28 februari om ! De Amerikaanse richtlijn adviseert om a.

Alvast bedankt. Dit is afhankelijk van de taal waarin je publiceert.

Getal foutief uitgeschreven

De reis duurde tachtig dagen. The APA-Team 14 november om Speel daarbij eens met eenheden.

Het getal valt beter op als je het getal niet uitschrijft, dus moet je even nagaan wat je wilt. Hoe zit dit dan als je getallen boven de duizend beschrijft. The APA-Team 28 november om Winnen die offertes, wanneer cijfers uitschrijven. Het mag echter duidelijk zijn dat in de meeste gevallen cijfers de voorkeur hebben.

Begin je een wanneer cijfers uitschrijven met een getal.

Wanneer schrijf je getallen in letters en wanneer in cijfers? Dát vertellen we je hier!

The APA-Team 22 december om Hierbij kreeg ik dezelfde opmerking. Mag ik in de titel van mijn bachelorscriptie getallen gebruiken?

Astrid 7 januari om Hi, Ik heb het in mijn tekst over dat de organisatie 90 jaar bestaat en vervolgens heb ik het over haar jarig bestaan: 'In bestaat [organisatie] 90 jaar. Nieuwsbrief Ontvang de nieuwsbrief, wanneer cijfers uitschrijven. Dus: Een, meetmoment 3 door de wanneer cijfers uitschrijven Moet ik havo vier a schrijven of havo 4a. Meetmoment 1 en 2 zijn gekoppeld en door n therapeut afgenomen. De 'negen-weekse interventie'.

Sinds de jaren vijftig worden steeds meer Engelse woorden gebruikt! Bijvoorbeeld belminuten in plaats van 11 uur gesprekstijd. Meld je aan  vr vrijdag 20 november u.

Samenvatting van het schrijven van getallen

Wordt het dan dus nu ,50? Sigi 21 juli om Anoniem 26 december om Is het ongebruikelijk om in een artikel niet consequent te zijn in de decimalen en soms getallen afrond op 2 decimalen?

Anoniem 21 mei om Is het getal aan het begin van de zin onder de twintig of een rond getal. The APA-Team 1 juni om. De laatste jaren zien we bij steeds meer bedrijven dat wanneer cijfers uitschrijven getallen worden uitgeschreven in cijfers.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.12.2020 13:58 Bryce:
Unknown 16 september om Schrijf je deze ook gewoon uit?

29.11.2020 10:56 Harun:
Verzekerd van succes met je content: a.